Joan Amèric

Premi BarnaSants “Millor Concert”

 SpotifyItunesGoogle PlayAmazonFNACEl Corte inglés

Bellesa i compromís s’abracen en la seua proposta artística. Reconegut per la premsa especialitzada i artistes com Lluís Llach o Maria del Mar Bonet com un renovador del génere en llengua catalana i l’autor més destacat de la seua generació. Interpreta en format de grup l’espectable “DirectaMENT”, una proposta que exposa des d’angles sonors actuals cançons clàssiques del seu repertori que ja són patrimoni de la nostra Cultura. El cantant introduirà detalls inèdits del proper disc que amplien el seu univers expresiu. Un univers particular habitat per sirenes, idees i somnis.

JOAN-AMERIC-PERQUE-SOC-POBLE


Nit memorable. Joan Amèric canta amb Maria del Mar Bonet i Kepa Junkera al Tradicionàrius cançons populars valencianes

www.joanameric.cat